Om oss

Team Håltagarna

Team Håltagarna är ett företag i Lidköping som arbetar med håltagning, rivning och sanering i Västsverige. Behöver du bli av med balkonger så kan vi såga ner dem också. Då rör vi oss i lite vidare cirklar, vi utför balkongsågning i hela Sverige och i våra grannländer.

Tillsammans är vi ett 40-tal medarbetare med ambitionen att alltid vara på tå så att ditt projekt kan flyta på så smidigt som möjligt. Till vår hjälp har vi en modern maskinpark som underlättar vårt arbete och hjälper oss att arbeta med hög precision i en så dammfri arbetsmiljö som det bara är möjligt. Vi pratar ändå om att såga, bila och  kapa i betong och sten. Det kräver en hel del erfarenhet och kompetens från vår personal!

Våra tjänster går ofta hand i hand, inte minst rivning och sanering. Många av våra kunder uppskattar att kunna anlita en entreprenör eftersom det ger bättre möjligheter att ha överblick och samordna aktiviteterna.

Vi vill gärna vara din samarbetspartner i nästa projekt där någon eller alla våra tjänster behövs. Vad kan vi hjälpa ditt företag med? Tveka inte att kontakta oss!

Allt inom håltagning, rivning och sanering

- enskilda uppdrag eller totalentreprenad

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss gärna och berätta hur vi kan hjälpa dig. När vi har tittat på uppdraget återkommer vi med en offert.

Kontaktformular