BALKONGSÅGNING

Sommar och kaffe på balkongen. Visst är det härligt? Då är det viktigt att balkongen är en säker plats att vistas på.

Balkongsågning är ett komplicerat arbete med flera riskmoment som måste bedömas och hanteras. Vi har lång erfarenhet av balkongsågning och utför all typ av rivning/demontering av balkonger och uppsågning för nya balkongdörrar. Ofta utförs arbetet i samband med att balkonger glasas in eller när en fasad renoveras och utseendet på balkongerna ska förändras. En annan orsak kan vara att äldre balkonger inte klarar dagens krav.

Våra kunder är till största delen väletablerade företag inom balkong- och inglasning samt byggföretag men självklart är alla förfrågningar av intresse.

Inför ett projekt kontaktar du oss för en offert. Vi gör sedan ett platsbesök och då kan vi komma med förslag till lösningar i projektet. Vi lämnar ett helhetspris i offerten där alla förutsättningar är med och allt ingår i rivningen. Om kunden vill ha ett annat upplägg lämnar vi offert efter de önskemålen.

Arbetet utförs av personal med många års erfarenhet och kunskap. Framför allt har vår personal ett högt säkerhetstänk – säkerheten kommer alltid i första hand. Därför har alla som jobbar hos oss den utbildning och de certifikat som krävs för att utföra ett säkert och kontrollerat jobb på hög höjd.

Vårt arbetsområde är hela Sverige från norr till söder. Vi jobbar även i våra grannländer och Europa om önskemål finns.

Vill du veta mer om balkongsågning?

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig

  Andra sätt att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss på Team Håltagarna, antingen via mail, telefon eller direktbesök på vårt kontor i Lidköping.

  ADRESS

  Team Håltagarna AB Truvegatan 7
  531 40 LIDKÖPING

  Telefon: 0510-54 76 66
  Fax: 0510-54 76 67

  DIREKTNUMMER

  Sören 0733-170785

  Thom 0733-170786

  Mikael 0733-170787

  GÖTEBORG.

  Mikael 0733-170787

  Följ oss på Facebook!